Evenementen

Kundalini yoga is voor iedereen. Het is zowel een individueel als een groepsproces, een helende reis naar thuiskomen bij jezelf.

Yoga Studio Shuniaa organiseert regelmatig diverse evenementen. Evenementen voor jong en oud.
Deze evenementen kunnen in Nederland zijn, maar ook in het buitenland. Hieronder vindt u steeds een overzicht van onze evenementen.

Jong, Vitaal & Gelukkig zijn

Yoga Retreat op Ibiza voor 50+ van 15 mei tot 22 mei 2018

Yogastudio Shuniaa organiseert een yogaretreat voor 50+ op een prachtige location op Ibiza.
Mensen van deze leeftijd willen meer levenskwaliteit, goede gezondheid, vitaliteit en geluk ervaren. In Kundalini Yoga zien wij deze levensfase als het toenemen van krachtige wijsheid en inzicht. Yoga en meditaties zijn perfecte tools om succesvol ouder te worden. Er is voldoende vrije tijd om te ontspannen.
Kosten: € 750,00 per persoon inclusief accommodatie, 3 vegetarische maaltijden per dag. Exclusief vliegticket en boottocht.

Meer informatie vindt u in onze flyer.

EXPERIENCE & CRYSTALLIZE THE SELF

Workshop met yoga in de ochtend en na de lunch de meditatie

Yogastudio Shuniaa verzorgt een workshop: Ervaar & Kristalliseer het Zelf
“Onvoorwaardelijke liefde is ons geboorterecht.”

Datum: zaterdag 25 maart
Tijd: 10.00-17.00 uur
Locatie: Yogastudio Shuniaa, Sint Hubertusstraat 7 in Eindhoven
Kosten: € 75,00 inclusief soep en salade voor de lunch
Docent: Hardev

Wat is het gekristalliseerde Zelf en kunnen we dat ervaren? Voor veel mensen is het persoonlijke zelf de realiteit. In de kundalini yoga wordt het gekristalliseerde Zelf omschreven als de Bron, het is de dynamische creatie van alles wat we zijn, het bevindt zich in onszelf. Hoe komen we met dit Zelf of deze bron in contact? Door onze verslaving aan het denken los te laten. We werken onszelf tegen als we slaaf zijn van onze mind. Zijn we ooit aangemoedigd om onszelf te koesteren, onvoorwaardelijk van onszelf te houden? We oordelen dat het egoïstisch is, maar dat ontstaat door angst en een gebrek aan liefde. We hebben al op zeer jonge leeftijd geleerd om ons zelf af te sluiten, en we raakten we gedissocieerd. We zijn heel druk bezig zijn met de buitenwereld, school, studie, werk, gezin, relaties en alle dingen van de dag en zo worden we ongelukkig en raken we buiten onszelf. Tijdens deze workshop gaan we naar binnen om in contact te komen Wil je weer vreugde en geluk in je leven kom dan naar deze mooie workshop en ervaar het pure stralende Zelf, ervaar Eenheid. “Onvoorwaardelijke liefde is ons geboorterecht.”

De yoga en meditaties kunnen ook op een stoel gedaan worden.

Programma

9.45 inloop
10.00-11.30 uur  yoga
11.30-12.00 uur  pauze
12.00-12.30 uur  interactief deel
12.30-13.30 uur  lunch
13.30-17.00 uur  meditaties van een half uur met theepauze

Zie lestijdenContact Mij