Over Mijzelf

har_devIn 2001 kwam Yoga zoals onderwezen door Yogi Bhjan in mijn leven, het raakte me vanaf de eerste les in mijn hart. Ik was sinds 1984 professioneel beeldend kunstenaar en onderzocht de vraag; “wat is innerlijke vrijheid.” Dit proces heeft veel mooie kunstwerken voortgebracht, die rust en harmonie uitstralen, althans het werk dat ik na 1989 ben gaan maken. Toch gaf het beeldende proces mij niet de vrijheid waar ik naar op zoek was. Als kind en later als volwassene ben ik geconfronteerd met veel lijden, zowel fysiek als psychisch. Ik voelde me vaak machteloos, boos en verdrietig omdat ik zo weinig kon doen om de ander zich gelukkig, gezond en verbonden te laten voelen. Door de Sat Nam Rasayan opleiding te gaan volgen bij Guru Dev en de Kundalini Yogaopleiding Level 1 en 11 bij GuruMarka en Karta Singh ervoer ik de diepe transformerende, bevrijdende en helende kracht van Kundalini Yoga die nieuw, helend en verfrissend voor mij was. Het heeft mij de kracht gegeven om uit de cirkel van het lijden te stappen. Kundalini Yoga heeft mijn hart geopend voor onvoorwaardelijke liefde en compassie.

monkdoveDe essentie van Kundalini Yoga is, dat het ons verbindt met het oneindige Kosmisch Bewustzijn, waardoor we eenheid ervaren, dit is de sleutel tot bevrijding van alle beperkingen.

Mijn opdracht is om de mensen te dienen die bij mij op yoga-les komen, of voor een Sat Nam Rasayan heling. Ze laten ervaren dat we verbonden zijn met elkaar door onze ziel, dat geeft diepe rust en eenheid, en laat de onvoorwaardelijke liefde en compassie ontwaken voor onszelf en de ander, zo creëren we een mooie, liefdevolle, vredige wereld.

Zie lestijdenContact Mij