Zwangerschaps Yoga

“Het puurste in de wereld is het hart van de moeder, het hart chakra, het centrum van de moeder, het kan het Universum bewegen”

Yogi Bhajan

De reis van zwangerschap naar moederschap geeft je vele mogelijkheden om jezelf te transformeren. Het beoefenen van Kundalini Yoga tijdens de zwangerschap bereid ons voor op het moederschap, het verbind ons met de subtiele energieën en maakt ons lichaam en onze mind krachtig om gemakkelijk te functioneren in harmonie met onszelf en de baby in de baarmoeder. De yogasets houden ons flexibel en maken het lichaam krachtig en versterken ons uithoudingsvermogen.

De meditaties kalmeren de zenuwen en de mind, we leren beter luisteren naar ons innerlijke zelf en naar de communicatie met de groeiende baby in onze buik.

Zwangerschap yoga is voor aanstaande moeders en vaders. De rol van de aanstaande vader is om zijn partner te ondersteunen met zijn energieke energieveld. Dit helpt de aanstaande moeder om in haar kracht te blijven en stabiel te zijn. Daarom wordt aanstaande vaders geadviseerd om yoga te beoefenen en te mediteren voor zijn eigen stabiliteit en die van zijn vrouw, en om zich voor te bereiden op zijn nieuwe verantwoordelijkheid als vader.

  • Yogi Bhajan is een Indiasche meester in de Kundalini Yoga. Hij heeft Kundalini Yoga in 1969 naar het Amerika gebracht en duizenden leraren opgeleid en de wereld ingestuurd.

Zie lestijdenContact Mij